Ronnie Ruysdael heel druk met Serious Request en het Glazen Huis

In het kader van de komst van het Glazen Huis naar zijn eigen stadje, waar hij zo veel van houdt, doet Ronnie Ruysdael ook graag letterlijk en figuurlijk een duit in het zakje. Hij was al te zien als veilingmeester in een volgepakte kroeg met studenten van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen, tijdens de uitzending Een huis vol glazen van PowNed op NPO 3, maar dat vindt hij nog niet niet genoeg.
Hij gaat uit de kleren. Hoe dan? Ronnie gaat eerst thuis achter de geraniums zitten wachten om te zien of het streefbedrag wordt behaald. Wanneer dat zover is, zal hij, en plein public, op de Grote Markt, zijn fancy glitterkostuum van zich afwerpen.


Ronnie_Ruysdael_Serious_Request_Glazen_Huis

Klik op de link hieronder om een bedrag te doneren. Speciaal voor de nieuwsgierigen die nu wel eens een keer willen weten hoe deze volkszanger er uit ziet in lingerie. Heeft'ie spieren? Of tattoos?
https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/ronnie-ruysdael-gaat-uit-de-kleren


ALS is een progressieve ziekte, waarbij de zenuwen beschadigd raken en daardoor vallen steeds meer spieren uit. Op dit moment is deze nare ziekte nog niet te genezen. Daarom is het zo belangrijk dat er veel geld binnenkomt voor onderzoek.
Ronnie_Ruysdael_3FM_Seriouw_Request_ALS

Op de laatste dag van Serious Request wordt Ronnie ook nog ingevlogen als Veilingmeester en veilt de bank en stoelen waar Barend, Sophie en Wijnand al die dag op hebben gezeten ;-)

Share our website